Wednesday, July 19, 2017

How to Enjoy Summer in Japan // Mt. Fuji

Hi, dreamers! After a long break (one week is considered long for me)- kept falling asleep every night, finally I'm here writing a new post while fighting the sleepiness. Di postingan kali ini, aku akan ngebahas tips untuk menikmati musim panas di Jepang, because it's obviously summer time there! Tentunya ada banyak hal yang bisa kita lakukan selama liburan musim panas di sana, dari menikmati pemandangan indah, festival musim panas, kembang api, makanan khas musim panas, dan masih banyak lagi.
Salah satu destinasi menarik untuk liburan di Jepang ya pasti Gunung Fuji. Istilahnya, nggak sah ke Jepang kalau ga ngeliat Gunung Fuji. Sejujurnya aku nggak ke sana sih pas liburan kemaren, soalnya pas banget hujan huhu (tapi ngeliat sih pas naik shinkansen Kyoto-Tokyo + super deket!). Back to topic! Ada beberapa akses untuk bisa menikmati gunung simbol Jepang ini, tergantung keinginan masing-masing aja sih. Bisa dari Kawaguchiko, bisa dari Hakone, atau bisa juga langsung mendaki Gunung Fuji ;p
Buat yang nggak mau ribet dan bingung nentuin mau ngapain aja selama di sana, HISGO Indonesia ternyata nyediain paket bus tour gitu buat daerah Gunung Fuji. Nggak cuma membawa kamu ke tempat-tempat populer, bus tour ini juga bakal ngasih pengalaman seru mulai dari kebudayaan hingga makanan khas Jepang.
***
Mereka punya 2 paket bus tour untuk Gunung Fuji, tergantung gaya liburan masing-masing:
|Mt. Fuji + Pirate Ship Hakone + Gotemba Premium Outlet (click)
Bus tour Fuji Hakone yang satu ini cocok buat yang hobi banget shopping, nih! Selain bisa mengunjungi dan menikmati pemandangan indah Gunung Fuji, kamu juga bakal diajak buat naik Pirate Ship di Danau Ashi, Hakone untuk enjoy Mt. Fuji to the fullest. Laper? Tenang, kalian bisa mencoba makanan khas di salah satu restoran terkenal di sana. Setelah kenyang, lanjut deh shopping di Gotemba Premium Outlets! Seneng amat ya hidup, hahaha.

| Mt. Fuji 5th Station + Lunch at Kawaguchi Lakeside + Yamanashi Winery + Picking Seasonal Fruits (click)
Nah, kalau yang ini cocok buat kamu yang lebih suka menikmati pemandangan ataupun kegiatan outdoor unik seperti petik buah musiman di Jepang. Jenis buah yang bisa dipetik tergantung sama waktu kunjungan kamu ya :D Kamu juga bisa memanjakan mata dengan menikmati pemandangan Gunung Fuji dari 5th stationnya. Kalau yang pertama tadi adalah dengan akses Fuji Hakone, paket bus tour ini melalui akses danau Kawaguchi. Kamu akan diajak untuk makan siang di tepi danau Kawaguchi dengan pemandangan gunung Fuji. Wow! Nggak ketinggalan juga, kamu akan diajak naik kapal pesiar En Soleil. Kamu bisa baca lebih detail + harganya di H.I.S Online Booking / HISGO ya ;) 
Karena musim panas di Jepang mataharinya cukup terik, pastikan untuk selalu memakai sun screen, ya. Untuk tau lebih banyak tentang skincare/ refrensi makeup untuk liburan di Jepang pas summer, bisa cek Beautynesia, nih. See ya on the next post!

Thursday, July 13, 2017

PINK X BLUE

Heyho, dreamers! It's been a while. Life lately is kinda...flat. Somehow I don't feel motivated at all, I go straight to sleep after work; especially since I'm taking bus to and from work. I actually don't want to complain but it does affects my mood. Ok enough, the point is I decided to fight that feeling and that's why I'm writing this post. In the car. By phone. Hahaha.
I rarely have photoshoot for outfit post these days. These pics are taken when my friend and I went to take our order from Gofood. Thankfully it turned out to be a kawaii and playful outfit! I cut my bangs super short, sometimes hate it but sometimes love it. Wearing this cute pink x blue sweater from an online store with culottes. And yeah, white kicks always make the outfit looks better, right? Okay I'm getting dizzy typing in the moving car, so jaa ne! See ya on the next post really soon ❤


Thursday, July 6, 2017

Donald Duck Tee + Mom Jeans

DONALD DUCK TEE MOM JEANS | www.bigdreamerblog.comKonbanwa, dreamers! It's 11 PM here and I'm actually super sleepy (I even fell asleep) but feel super guilty for not updating this blog and finish listing ideas for article, so I decided to just sacrifice my long sleep tonight! This is something I love and choose to do (with a full time job), so I won't complain ;)
DONALD DUCK MOM JEANS | www.bigdreamerblog.comIf you don't know yet, lemme tell you. I'm a fan of Donald Duck and finding stuff with Donald Duck on it is quite difficult. I can find Mickey Mouse easily but why is Donald Duck so hard to find??? I have a tee from Uniqlo before (check this out) and I finally got myself another one from Korea. I bought it from an online store that provide import stuff from Korea. To be honest, the tee quality is worse than I expected :( It's not the online store's fault tho. Still wearable and at least it has Donald Duck on it, lol. For the color, I chose pale pink because I've bought too many black clothes lately and it looks cute so why not. 
DONALD DUCK TEE MOM JEANS OUTFIT | www.bigdreamerblog.com
I wore it with a mom jeans from Stradivarius which is also new stuff I got for myself. It's quite hard for me to find a perfect jeans that fit my lower body type, so although it's quite expensive, I decided to just "invest" on it. More looks coming soon! Wore this to watch Transformers with my brother (the movie itself was quite disappointing). Hope this outfit post can inspire you when you don't know what to wear especially for casual look! Jaa ne~

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...