Thursday, October 19, 2017

Theme Parks and Shows Around The World

Hi, I'm back with another travel collaboration post! Kali ini aku nggak bakal khusus ngebahas Jepang, melainkan lebih luas lagi which is around the world. Aku mau ngenalin beberapa atraksi yang bisa bikin liburan kita makin seru dengan #JelajahiDuniaBersamaHISGO, yaitu theme parks dan shows yang ada di Singapura, Hong Kong, dan Thailand. Nggak perlu too much blabbering, let's get this started!
***
 | Universal Studio Singapore  
Universal Studio Singapore udah jadi destinasi favorit untuk wisata Singapura yang berlokasi di Resorts World Sentosa di Sentosa Island. Theme park bertemakan film-film Hollywood pertama di Asia Tenggara ini menghadirkan berbagai atraksi, wahana, dan hiburan untuk keluarga dan juga teman-teman adrenaline hunter (like me, lol). Wisata Singapura yang satu ini terbagi dalam 7 zones dengan tema berbeda yang masing-masing didesain dengan sangat unik. Di sini kita bisa menikmati berbagai atraksi dari film-film favorit kita seperti Transformes The Ride: The Ultimate 3D Battle, Shreak 4D adventure, Madagascar: A Crate Adventure, Jurassic Park Rapids Adventure, dan lain-lain. Favoritku adalah wahana 3D Transformers!!! You should go there at least once in your life~

 | Hong Kong Disneyland  
Untuk destinasi liburan yang satu ini udah nggak asing lagi kali yaaa~ Yup, salah satu destinasi wisata Hong Kong yang selalu ada di itinerary wisatawan: Hong Kong Disneyland! Walaupun aku udah ticked bucket list aku buat ngunjungin Disneyland di Tokyo, Disneyland di Hong Kong juga selalu ada di bucket listku loh. Yah, intinya sih I want to visit all Disneyland around the world, hahaha. Siapa coba yang nggak mau :p  Hong Kong Disneyland terletak di dalam Penny's Bay, Lantau Island dan terbagi dalam 7 area utama dengan tema yang berbeda: Acventureland, Fantasyland, Mainstreet USA, Mystic Point, Grizzly Gulch, Tomorrowland, dan Toy Story Land. I'm gonna love Toy Story Land, I bet. Kalau belom masukin theme park ini ke itinerary wisata Hong Kong kamu, well you better put it in ;))

 | Fantasea Kingdom Thailand  
Salah satu show terkenal yang patut dimasukkan ke dalam itinerary wisata Thailand adalah Fantasea Kingdom yang berlokasi di Phuket ini. Seperti yang kita tau Phuket memang terkenal dengan wisata pantainya yang indah banget. Nah, Fantasea Kingdom ini adalah nighttime show yang menunjukkan budaya dan tradisi Thailand yang kaya dan eksotis. Atraksi yang ditampilkan meliputi acrobatics, illusions, pyrotechnics, stunts, aerial performances, dan masih banyak lagi. Show ini melibatkan crew sebanyak lebih dari 400 orang, 44 gajah, 3 harimau, 40 kambing, 40 ayam, dan 400 merpati. Jadi, kalo kamu mau lebih memahami budaya dan tradisi Thailand untuk wisata Thailand kamu, coba aja main ke sini :D
***
FYI, biasanya theme parks dan show gitu pasti rame banget dan ngantri panjang banget hanya untuk beli tiket masuk. Biar waktu dan tenaga kamu nggak terbuang sia-sia untuk ngantri, ada baiknya kamu beli tiket dulu dari Indonesia. Banyak kok, website yang nyediain online booking untuk theme parks dan show, salah satunya Hisgo Indonesia. Hisgo Indonesia menyediakan tiket masuk theme park di berbagai negara selain Jepang juga, misalnya Malaysia, Singapura, Australia, Thailand, hingga Hong Kong. Nggak cuma theme park, mereka juga nyediain tiket pertunjukan menarik lainnya biar #JelajahiDuniaBersamaHISGO semakin fun ;) Untuk liat ada theme park dan show apa aja yang disediain Hisgo Indonesia, kamu bisa cek di link ini: Themepark Index. Dan seperti biasa, jangan lupa kunjungi juga website Beautynesia untuk tips makeup dan skincare biar pas liburan wajah terlihat cling ๐Ÿ’–

Tuesday, October 17, 2017

WRP Everyday FruitBar Grand Launching, #HappyEveryday!

I attended WRP FruitBar grand launching on Saturday 2 weeks ago with another bloggers who have niche in fashion, beauty, and travel. I, of course chose fashion. Our dress code was pastel color, which was matching the event's atmosphere and made the event seemed so youthful and fun. Will write about my outfit that day on another post, so now let's focus on the launching event ;)
First thing first, we were having press conference about #wrpeveryday newest product: WRP Everyday FruitBar. Nofa Sumawarti as WRP General Brand Manager explained about their newest product. She also accompanied by Janine  Intansari, a beauty blogger. 
WRP Everyday has this tagline, "Generasi Millenial, Generasi #HappyEveryday". Why we should be happy everyday? By being happy we can be more confident and believe in our capability to do anything we love. We as Millennials, especially girls with happy mind can inspire many people out there by doing our hobby or passion, such as blogger, celebgrams, etc. 
As for me, being a blogger is something I'm proud of. It started with my love for Japan, fashion, and sharing any information for my readers. One of my advice is, don't start doing this blogging thing with money in your mind. If you don't love blogging or have passion in it, blogging can be really stressful. You need to love doing this to be successful. Money will follow later tho, just keep doing what you can with so much love, and be happy :) I'm happy being a fashion blogger because this is so me
So, what's the connection with WRP Everyday FruitBar? Sometimes when you're writing your blogpost or doing any activities....I bet you're craving for some snacks, right? I resist hard not to eat any snacks because they will make me feel bloated...and fat. But you know, eating is one of my happy pill, so sometimes it's getting annoying to stay hungry when I need to write new post. Then WRP Everyday came with a brilliant idea to keep you happy with their  FruitBar, tasty and low calories snack bar with rich nutritions. We can happily snacking in the middle of night, anytime anywhere because this FruitBar only has 80calories/serving!
Janine is a famous beauty blogger in Indonesia who loves to share her tips and tricks in makeup and beauty. She also has signature style such as ombre eyebrow and lips. After the introduction to the product and some talks, Janine showed us how to create her signature ombre lips. Janine said that she enjoys eating FruitBar so much while editing her tutorial videos. 
After the press conference and first bite of fruit bar, they also gave us WRP low fat milk. I 've avoided drinking chocolate or any flavors milk (banana is my favorite) for some time because of its high calories. I used to drink milk 2 or 3 times a day, lol. But then, it turns out their low fat milk only has 110 calories/serving. Now I can drink tasty milk again! Yeay~
We also had some chit-time time with 2 bloggers from each category, I was one of them. I was so happy to have a chance to share my passion in (fashion) blogging, gave people tips and encouragement to be what they want and follow their dream/passion. 
I've faced many ups and downs during my blogging journey, urge to stop because one and another reason, but in the end I always go back to blogging because I love doing it despite what people think and the "standard" out there. I ever wrote in this post, about how people think about my unusual fashion style, something that's not "kekinian" or mainstream, fashion that's not so Indonesian, and stuff. But again, I blog because I want to show you about something I love. About my PERSONAL fashion style, about something that I can proudly shout "This is so me!" If I have to mention one thing that concerns me, it'd be my body shape. I'm not skinny, although I'm not fat either, but you can see so many "fashion blogger" out there who have slim and the so-called "perfect" body. After some time, it's tiring to keep thinking about this concern, because whatever my body shape is, I still love fashion and blog about it. So, embrace what you have and change to the better if you don't like it. You don't need to be skinny, you need to be healthy.
If you think the event ended here, no you're wrong! We still had some fun games going on, such as creating ombre lips for beauty bloggers, summer time styling for fashion bloggers, and packing game for travel bloggers. And again, I joined the game ๐Ÿ˜‚ Got second place after 'embarrassing' myself in front of all people. Worth it. Got another 5 fruit bars. Worth it.
At the end of event we also got hampers from WRP contains of Fruit Bar and low fat milk, enough to fulfill my snack cravings at work or night- without feeling guilty! Thanks for having me, WRP! I had so much fun :3
***
Let's see what's inside the hamper:
(to avoid mistakes in explaining the products, I'll write in bahasa)
| WRP Everyday Fruit Bar  
WRP Everyday FruitBar ini mengandung vitamin A, B1, B2, B3, B9, B12, C, dan E serta zat besi dan magnesium. Selain itu, jumlah kalori WRP FruitBar ini juga hanya 80Kkal/saji, padahal mengandung Apricot, Raisin, dan juga coklat. Jujur aja, aku selalu menghindari "makanan sehat" yang mengandung coklat (kecuali dark choco) karena parno bikin gendut. Eh ternyata si WRP FruitBar yang mengandung coklat ini malah kalorinya lebih rendah dari snack bar lain yang nggak pake coklat. Forget your thought that snacking on chocolate will make you fat! Teehee~ Ditambah dengan kemasan yang ringan, produk ini bisa kita bawa-bawa dan dimakan di mana aja pas kita pengen ngemil. Salah satu keunikan dari produk ini adalah teksturnya yang chewy, yang akhirnya bikin kita ngunyah lebih lama dan bikin efek kenyang yang lebih tahan lama juga. Jadi, yuk #NgemilFruitBAReng ;)

| WRP Everyday Low Fat Milk  

Seperti yang udah aku ngomongin di atas, I'm actually a fan of milk yang ngurangin minum susu karna takut gendut, lol. I've spent my life drinking plain low calories milk these days *cry* Nah, biar ngemil dengan WRP Everyday FruitBar-nya makin lengkap, minum juga nih WRP Everyday Low Fat Milk, yaitu susu rendak lemak kaya nutrisi dan kalsium tinggi yang dikemas dalam kemasan praktis. Low fat milk ini mengandung Vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, Vitamin C, D, E, Kalsium, Fosfor, Magnesium, Zat Besi, Selenium, Iodium, Seng, dan juga Biotin. Walaupun rendak lemak, susu ini nggak tasteless malah tersedia dalam 2 rasa yang enak, vanilla dan coklat. Packagingnya girly dan praktis dibawa di dalam tas, tapi sayangnya harus diseduh dulu. Sejujurnya aku lebih prefer kalo WRP Everyday Low Fat Milk ini dikemas dalam kemasan kotak dan bisa langsung diminum. 
***

I'm not skinny, but to be honest I'm trying to maintain my body by stop eating junk food, snacks like potato chips, cookies, sweetened beverages, etc. Thanks to WRP Everyday new products- FruitBar and Low Fat Milk, I can eat snack anytime without worrying about the calories and its effects to my body. They also help me to always be positive and stay in good mood because I'm cranky when I'm hungry, lol. Now I can write any blogposts with happy mind, because this is so me! Let's be #HappyEveryday~

Sunday, October 8, 2017

How to Dress A Like Korean

How to Dress Like A Korean | www.bigdreamerblog.com
Happy Sunday, dreamers! Back with a new style post, which is one of my favorite outfit so far. From this outfit I can even write about "How to Dress Like A Korean", because I think this style is a trend in Korea especially in summer (hey, it always feels like summer here).
How to Dress Like A Korean with Floral Dress | www.bigdreamerblog.com
Floral dress- Bangkok // Sling bag- CG freebies // Sneakers- Onitsuka Tiger
How to Dress Like A Korean Style | www.bigdreamerblog.com

My own version of how to dress like a Korean is with a floral slip/maxi dress, t-shirt, and a pair of sneakers! Actually you can wear any shoes for this outfit (flats or strap sandals), but if you're a Korean street style lover, I bet you know that they LOVE wearing sneakers with (almost) every outfits, either it's girly or boyish style. That's also the reason why I love Korean streetstyle  tho #sneakersforlife ๐Ÿ˜‚ To complete this look, I decided to wear a simple sling bag with gingham ribbon. You can bring a tote bag for more Korean look ;)
How to Dress Like A Korean Outfit | www.bigdreamerblog.com
How to Dress Like A Korean Look | www.bigdreamerblog.com
How to Dress Like A Korean Onitsuka Tiger | www.bigdreamerblog.com
Anyway, my Mom bought me this dress for a very cheap price in Bangkok. You can easily find this kind of dress anywhere these days tho. For the sneakers, it's one of my most-loved sneakers because I bought it at Onitsuka Tiger in Japan + my favorite color + it's my own money + it's my first >1mio sneakers lol ๐Ÿ˜‚ Okay, that's it! Tell me what's your favorite items to create a Korean look at comment section, I'd love to know :)) Jaa ne!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...